WEKO3
アイテム
Effect of protein quality on dietary induction of hepatic ornithine decarboxylase
http://hdl.handle.net/10328/00012795
http://hdl.handle.net/10328/00012795ac420356-66c7-4066-a93b-7f7a70643fda
| Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2022-07-19 | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル | Effect of protein quality on dietary induction of hepatic ornithine decarboxylase | |||||||||
| 言語 | ||||||||||
| 言語 | jpn | |||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||||
| 資源タイプ | thesis | |||||||||
| アクセス権 | ||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||
| 別タイトル | ||||||||||
| その他のタイトル | 肝オルニチン脱炭酸酵素の食餌誘導に及ぼすたん白質の質の影響 | |||||||||
| 著者 |
村上,, 安子
× 村上,, 安子
× ムラカミ,, ヤスコ
|
|||||||||
| 公開者 | ||||||||||
| 出版者 | 東京慈恵会医科大学 | |||||||||
| 公開者 | ||||||||||
| 出版者 | トウキョウ ジケイカイ イカ ダイガク | |||||||||
| NAID | ||||||||||
| 識別子タイプ | NAID | |||||||||
| 関連識別子 | 500000043648 | |||||||||
| 学位授与番号 | ||||||||||
| 学位授与番号 | 32651乙第1081号 | |||||||||
| 学位授与年月日 | ||||||||||
| 学位授与年月日 | 1984-04-09 | |||||||||
| 内容記述 | ||||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||||
| 内容記述 | 博士論文 | |||||||||