Browsing by Author Kado, Saori

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 1 of 1
Issue Date Title Author(s)
15-Nov-2014和菓子の餡に含まれるポリフェノール量と抗酸化作用 (第131回成医会総会一般演題)神谷, 育; 門, 沙央理; 三浦, 茉利子; 鎌田, 美乃里; 池田, 惠一; 馬目, 佳信; 藤岡, 宏樹; Kamitani, Iku; Kado, Saori; Miura Mariko; Kamada, Minori; Ikeda Keiichi; Manome, Yoshinobu; Fujioka, Kouki; 東京慈恵会医科大学医学部医学科4年; 東京慈恵会医科大学医学部医学科4年; 東京慈恵会医科大学医学部医学科4年; 東京慈恵会医科大学総合医科学研究センター基盤研究施設(分子遺伝学); 東京慈恵会医科大学総合医科学研究センター基盤研究施設(分子細胞生物); 東京慈恵会医科大学総合医科学研究センター基盤研究施設(分子細胞生物); 東京慈恵会医科大学総合医科学研究センター基盤研究施設(分子細胞生物); カミタニ, イク; カド, サオリ; ミウラ, マリコ; カマダ, ミノリ; イケダ, ケイイチ; マノメ, ヨシノブ; フジオカ, コウキ
Showing results 1 to 1 of 1